Wie zegt dat groenten niet sexy zijn? @NivenKunz bewijst je het tegendeel!

‘Tachtig procent groenten, twintig procent eiwit. Dat is mijn keuken, daar wil ik mee werken, daar haal ik mijn creativiteit uit. Mooie groenten om sexy gerechten mee te maken.’ Vandaag zetten we Niven en zijn voorliefde voor groenten weer eventjes in de kijker!

Niven Kunz is begin dertig, maar heeft al zeven jaar een Michelinster op zak en werd vorig jaar uitgeroepen tot beste groenterestaurant van Nederland. Hij haalt inspiratie uit zijn eigen ‘achtertuin’: het Westland en het Groene Hart. Logisch dat in zijn gerechten groenten veelal de hoofdrol spelen.

Benieuwd naar het verhaal van Niven Kunz en hoe hij sexy vega gerechten bereidt? Bekijk dan het filmpje of lees het hele artikel in ons magazine!

Cadeautje!
Lees je overigens, net als vele andere tabletgebruikers, ons magazine het liefst thuis op de bank? Dat kan nu ook! De iPad app is vanaf nu gratis te downloaden in de iTunes Store.
 

Video: Punkmedia