Een nieuwe generatie ondernemers gaat tegen alle wijnregels in. Wie zijn het en wat kunnen we verwachten?

‘We hebben de vrijheid om de wijnen te maken die we willen, zonder de regels die de wijngebieden opleggen.’ Bedenker Gavin Monery is een new wine entrepreneur en trots op de eerste ‘urban’ wijnmakerij in Londen. Vandaag zetten we de ‘Wine Rebels’ in ons midden nog even in de kijker.

De nieuwe generatie van wijn entrepreneurs brengt wijnen aan de man op een creatieve, inspirerende manier, soms door alle regels in verfrissende concepten te starten. Deze ‘new wine entrepreneurs’ zetten de wereld van food & drink op zijn kop en herschrijven de regels.

Benieuwd naar meer ‘New wine entrepeneurs’ en hun succesverhalen? Lees dan het hele artikel in ons magazine.

Cadeautje!
Lees je overigens net als vele andere tabletgebruikers, ons magazine het liefst thuis op de bank? Dat kan nu ook! De iPad app is vanaf nu gratis te downloaden in de iTunes Store.