Praat mee op LinkedIn, reageer op Facebook en vraag ons alles op Twitter. Volg ons overal en laat je inspireren!

Food Inspiration duikt overal op voor de nodige inspiratie op het gebied van eten, drinken en slapen. Hieronder een overzichtje:

1. LinkedIn:
Ruim 10.000 mensen volgen ons op LinkedIn. Hier worden ideeën met elkaar gedeeld en er wordt gediscussieerd. Heb je liever alleen Food Inspiration input? Volg dan onze Company Page die we sinds kort nieuw leven in hebben geblazen. 

2. Facebook:
Voor inspirerende quotes, foto’s, video's en leuke winacties met betrekking tot de foodbranche in jouw timeline. En heb je niet altijd tijd om de website bij te houden? Op zaterdag verschijnt op Facebook een overzicht van berichten die je echt niet mag missen.

3. Twitter:
Een direct overzicht van de geschreven portalberichten. Zo word je automatisch op de hoogte gehouden van al het nieuws op de website. Verder is Twitter ook een goede manier om in contact te komen met de Food Inspiration redactie.

4. Vimeo:
Al onze eigen videoproducties op een rijtje. Een overzicht van interviews en impressies van concepten waar Food Inspiration zelf op bezoek ging, in binnen- en buitenland.