Onze eigen @jordalthuizen samen met @MaartenWessels en @wendakielstra in de finale van Hotello of the year Award!

De finalisten van de Hotello of the year Award zijn bekend. Maarten Wessels, Wenda Kielstra en onze eigen Jord Althuizen strijden in de finale van de jaarlijks terugkerende verkiezing voor afgestudeerde Hotello’s. De finalisten maken een promotiefilmpje en op 27 december start de verkiezingsstrijd. Vervolgens werven de finalisten zoveel mogelijk stemmen in hun eigen netwerk. Op 15 januari 2014 tijdens de HotelloTOP wordt de winnaar bekend gemaakt.  

Hotello of the year Award
Genomineerden worden door anderen opgegeven. De genomineerde is afgestudeerd aan één van de erkende Hoge Hotelscholen in Nederland, trots op zijn Hotello-roots, wordt erkend en herkend als echte Hotello en heeft een sterk netwerkend vermogen. Maarten, Wenda en Jord staan in de finale omdat ze zich onderscheidend presenteren binnen het jaarthema van HotelloTop: Celebrating the Future.