Leergierig, zin in een uitdaging, gek van eten en een vlotte pen? Solliciteer dan snel naar een stageplaats bij ons!

Food Inspiration is op zoek naar een student communicatie, media of journalistiek die affiniteit heeft met de wereld van eten, drinken, slapen en goed kan schrijven.

Food Inspiration is hét platform voor de foodprofessional die op zoek in naar innovatie en inspiratie. Als redactiestagiair schrijf en redigeer je teksten voor het 3-wekelijkse digitale Food Inspiration Magazine, schrijf je dagelijks artikelen voor de website en beheer je de verschillende social media-kanalen. Je krijgt veel vrijheid in het zelf produceren van content, zowel tekst, beeld als video. 

Eisen:
- Affiniteit met de wereld van eten, drinken, slapen
- Vlotte pen
- Minimaal hbo denk- en werkniveau
- Perfecte beheersing van de Nederlandse taal
- Geen 9 tot 5 mentaliteit

Werkzaamheden:
- Schrijven voor digital magazines (NL, BE en INTL)
- Schrijven voor websites
- Beheren van social media
- Beeldredactie
- Videoproductie (mogelijk)
- Vormgeven (mogelijk)

Eten, drinken, slapen
Food Inspiration is onderdeel van trendbureau Shoot My Food. Shoot My Food is in 2006 opgericht door een aantal ervaren foodservice professionals. Het doel van het jonge, dynamische bedrijf is om trends in de internationale wereld van eten, drinken en slapen te signaleren, verzamelen, verrijken en verspreiden.

Klinkt dit als een uitdaging, kun je niet wachten om aan de slag te gaan bij Food Inspiration en ben je vanaf augustus/september minimaal vijf maanden beschikbaar? Overtuig ons dan met een originele sollicitatie: babette@shootmyfood.com.