Meet Demon Chef Alvin Leung. Met zijn waanzinnige creaties probeert hij de grenzen van je comfort zone op te zoeken.

Alvin is chef kok van het tweesterrenrestaurant Bo Innovation in Hong Kong en sinds kort heeft Bo ook een vestiging in London. De demon chef, zoals hij zichzelf noemt, staat bekend om zijn ‘X-treme Chinese’ cuisine. Een stijl die de futuristische aantrekkingskracht van moleculaire gastronomie combineert met populaire fusion technieken. Met deze eigenzinnige stijl probeert hij de gastronomische grenzen op te zoeken en verrast hij zijn gasten met een unieke ervaring.

Sex on the Beach
Alle zintuigen worden op de proef gesteld tijdens een bezoek aan Bo Innovation. Zijn signature dish ‘Sex on the Beach’ is dan ook een transformatie van klassieke Chinese recepturen in een kinky culinaire ervaring en bestaat uit een eetbaar condoom op een strand van shiitake. Alle opbrengsten van deze creatie gaan naar de stichting AIDS concern.

In deze korte film van Ryan Hopkins maak je kennis met deze eigenzinnige chef.