500 Talents, 15 bedrijfstalenten en 2100 speeddates. Wie zou zijn droombaan geregeld hebben? #fitalents

Dé kans om je droombaan te regelen, netwerken in een te gekke setting, geïnspireerd raken door anderen en gemotiveerd worden een grote stap in je carrière te maken. Dat is de Food Inspiration Talent Day. Donderdag 10 oktober was het weer zo ver. Zo'n vijfhonderd talenten waren erbij.

2100 speeddates

De dag begon direct inspirerend met vijftien bedrijfstalenten. Zij vertelden hun succesverhaal en gaven de Talents wijze raad en adviezen mee. Ook kregen de Talents de kans te speeddaten met potentiële werkgevers. Binnen vijf minuten jezelf pitchen, elkaar een beetje leren kennen en eventuele mogelijkheden te bespreken. Een pittige opdracht, maar een kans die de talenten met beide handen aangrepen. Maarliefst 2100 speeddates verder zijn er een heleboel nummers uitgewisseld en afspraken gemaakt. Zeker weten dat daar mooie samenwerkingen zijn ontstaan.

Charles van Goch

Er waren workshops, er was een arbeidsmarkt, er werd natuurlijk heerlijk gegeten en er vielen een aantal Talents in de prijzen. Zo werd de Talent of the Year award uitgereikt en 'CEO for a Day' verkozen. De dag werd in stijl afgesloten door Charles van Goch, CEO van Mise en Place Group

Check Facebook voor de beelden en Twitter en #fitalents om een indruk te krijgen van de dag of er nog eens op terug te kijken.