Het mooiste dat Nederland te bieden heeft in bloemen, groente, fruit en mode gecombineerd in een fashion show.

‘Een magisch samenspel’, noemen de initiatiefnemers van de International Food Floral Fashion Show deze samenwerking. Tijdens dit evenement werken drie compleet verschillende sectoren samen: koken, kunst en mode.

Sneak preview
25 september vond de sneak preview plaats van de IFFFS. Hier lieten bloemsierkunstenaar Pim van den Akker en topkok Yuri Verbeek één jurk en één hapje zien en proeven om te prikkelen voor de show in november. Daarnaast hebben Pim en Yuri fashion designer Aziz Bekkaoui geïntroduceerd als derde (co-)creator van de IFFFS. Tijdens de show in november presenteren ze een twaalftal jurken in combinatie met twaalf bijpassende hapjes. Het drietal belooft de gasten een ongeëvenaarde ervaring te bieden, door het mooiste dat Nederland te bieden heeft in bloemen, groente, fruit en mode te combineren.

International Food Floral Fashion Show
15 november 2013
Het Prinsenhof in Delft