In navolging van het succesvolle Vegfest UK is er nu de Veggie Fair, gewoon in Lisserbroek.

‘We zijn Vegfest UK tien jaar geleden gestart om de mensen te laten zien hoe makkelijk en lekker het is om vegetariër te zijn’, zegt Tim Barford directeur van Vegfest UK. Nu het aantal vegetariërs enorm toeneemt, is Vegfest UK uitgegroeid tot Europa’s grootste vegetarische festival. 

Vegfest in Nederland
Zoek je het iets dichter bij huis, dan ga je naar de Veggie Fair gewoon in eigen land. Op het landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek kun je je hetzelfde weekend laten meevoeren in de wereld van een duurzame, biologische en veggielifestyle. Er is een productenmarkt aanwezig, je kunt aan verschillende workshops mee doen en vergeet zeker niet deel te nemen aan de appelpluk.

Wil je meer weten over een vegetarische leefwijze en inspirerende veggie concepten? Neem dan zeker nog eens een kijkje in ons magazine Sexy Vega

Waar, wanneer?
Vegfest UK
5 en 6 oktober, van 11 tot 19 uur

Londen Kensington Olympia, in de West Halls

Veggie Fair 

5 en 6 oktober, vanaf 11 uur

Lisserweg 481, Lisserbroek