Drie deelnemers, één mysterieuze black box en een strenge jury. Wie zal de trofee 'Het Glazen Kalf' van 2013 winnen?

'Het Glazen Kalf' is een jaarlijkse wedstrijd voor jonge culinaire professionals. Deze keer vindt de wedstrijd plaats tijdens het evenement Folie Culinaire in het MECC te Maastricht van 8 t/m 10 oktober 2013.

De jury zal bestaan uit Wynand Vogel, Norbert Koreman en enkele andere gerenommeerde chefs. De jury beoordeelt op presentatie, originaliteit, gebruikte kooktechnieken, compositie, temperatuur, smaak, verzorging en hygiëne. 

De winnaar wordt op de beursvloer van Folie Culinaire bekendgemaakt. Naast een diploma en een culinair vleespakket ontvangt de winnaar de troffee ‘Het Glazen Kalf’, een persoonlijke reportage in Culinaire Saisonnier en een exemplaar van het nieuwe standaardwerk KALF.

Meedoen?
Aanmelden kan via norbert@saisonnier.net en wie weet kroon jij jezelf na Boris Bassa (2011, foto) en Nicky van de Beuken (2012) als trotse eigenaar van de trofee.