Schuif aan bij je klanten en laat je verrassen en inspireren door innovatieve pop-up concepten tijdens de FoodExperience 2013.

Het gaat de consument al lang niet meer alleen om het product of om kwaliteit. De locatie, sfeer, gevoel, uitstraling en beleving spelen ook een heel belangrijke rol. Daarom dit jaar geen Foodbeurs, maar een FoodExperience. Met als thema ‘Aan Tafel’, want daar ontstaan de leukste gesprekken en de beste ideeën.

Innovatieve pop-ups

Samen werken, doelen realiseren, samen beleven en ervaren, samen vieren. Deze tweedaagse beurs is het moment om met elkaar in gesprek te gaan over de toekomst. Innovatieve pop-up concepten zullen voor de nodige inspiratie zorgen, bijvoorbeeld over ‘Catering anno 2028’, ‘De toekomst van de minibar’ en ‘De gezonde sportkantine’.
Laat je inspireren door vakgenoten en nieuwe concepten. Ga aan tafel het gesprek aan met je klanten, laat je verrassen en ervaar wat je zelf kunt doen om te blijven verrassen.

Junior Chef of the Year

Wie is het talent van de toekomst? Kruidenier en Unilever Foodsolutions organiseren The Junior Chef of the Year 2013 verkiezing. En de finale vindt plaats tijdens de FoodExperience. Zorg dat je erbij bent!

Waar, wanneer?

Kruidenier FoodExperience 2013
6 en 7 november
Meidoornkade 24, HOUTEN