Liefhebbers van ambachtelijk, lekker, samen eten opgelet: zondag 18 augustus is er weer een NeighbourFood Market. Dus vroeg uit de veren!

Op het Westergasterrein in Amsterdam komen maandelijks een aantal 'good-food verkopers' bij elkaar voor de NeighbourFood Market. Zondag 18 augustus tussen 11.00 en 18.00 uur is het weer zo ver. Lokale cateraars, traiteurs, bio-boeren, bakkers, slagers, worstendraaiers, je kunt ze er allemaal vinden. Leuk om rond te struinen of neer te ploffen en gewoon lekker te eten. Maar zeker ook de plek om nieuwe concepten te ontdekken, te eten wat je nooit eet en mensen te spreken die je nooit spreekt. Kortom, de ideale 'lazy sunday'!

Doe goed

De organisatie denkt aan de wereld en aan anderen. Neem daarom je eigen bord en bestek mee. En staan er nog blikken houdbaar lekkers op de plank stoffig te worden, bijvoorbeeld uit je kerstpakket? Neem ook mee, de organisatie zorgt dat het goed terechtkomt.