Chefs Table en Undercurrent slaan handen ineen en openen pop-up restaurant aan het IJ in Amsterdam.

Het restaurant, dat in samenwerking met Chef’s Table (bekend van het restaurant in Amsterdam Noord) geopend wordt, zal het voormalig informatiecentrum IJburg in gebruik gaan nemen. Het gebouw dat eigenlijk gesloopt zou worden gaat tot 1 oktober fungeren als plek voor iedereen die houdt van eten, drinken en kunst. Undercurrent is in totaal 800 vierkante meter groot en kan maximaal 550 gasten verwelkomen.

Jeffrey Verwey van Chef’s Table zal met zijn team de gasten van Undercurrent verrassen met de voor deze gelegenheid laagdrempelige, klassieke keuken. Naast het eten wordt er ook een pop-up tentoonstelling gehouden met werk van gerecyclede materialen van diverse kunstenaars. Al het werk dat te zien is, is ook direct te koop.

Undercurrent
Met zijn industriële vormgeving is de Undercurrent een architectonische blikvanger aan het IJ, te vinden op de Papaverweg t/o 54 in Amsterdam, op de kop van het Johan van Hasselstkanaal. Het pop-up restaurant is tot 1 oktober iedere dag geopend van 11.00 tot 01.00. Kijk voor reserveringen en de exacte ligging en bereikbaarheid op de website van Undercurrent.