Food Inspiration organiseert de Health & Care Day: Anders, Beter, Slimmer

Op woensdag 9 oktober 2013 beleeft de Health & Care Day haar primeur. In navolging op de Food Inspiration Days organiseren we een multisensorisch inspiratie-event, waar inspiratie, innovatie en kennis op een unieke manier worden gepresenteerd. De focus ligt deze dag op kwaliteit, ondernemerschap, sociale innovatie, leiderschap, brandmanagement, rendement, gastvrijheid en game changers. Speciaal voor beslissers en bestuurders in cure & care.

Anders, Beter, Slimmer
De zorgsector staat voor een systeemverandering. Hoe krijgen we de groeiende zorgvraag zo beantwoord dat zorg toegankelijk en betaalbaar blijft voor alle groepen uit de Nederlandse samenleving? Op dezelfde weg doorgaan leidt tot grote problemen.

Meer budget is niet voorhanden. Minder gaan doen met het bestaande budget is onwenselijk . Het antwoord op de groeiende uitdaging is het anders te gaan doen: het zorgsysteem moet vernieuwd worden waardoor er meer resultaat behaald wordt met de uitdagende budgetten.


Bekijk het programma met sprekers en thematiek


Wil jij een gamechanger in de zorg zijn? 
Zorg dat je erbij bent op 9 oktober en bestel hier je tickets

 

Uitnodiging door Gerard van Grinsven: