Where to go this summer? Redacteur Thierry tipt streetfood van Skillet in Seattle.

In ons vorige Food Inspiration Magazine hebben we de droombestemmingen van lezers en de redactie laten zien. Tijdens de vakantieperiode dromen we graag nog even verder. Daarom de tip van Belgische redacteur Thierry:

'Skillet is hot! Hier zie je rijen mensen van 's morgens tot 's avonds. De eerste streetfood locatie werd geopend in 2007, maar inmiddels verzorgt Skillet ook catering, is er een Skillet Diner en een Skillet Counter. Wat Skillet zo uniek maakt, is dat Chef Josh Henderson zijn street food aan een culinaire toets onderwerpt, een soort urban gastronomy. Zijn gerechten zijn opgewaardeerd tot een meer gastronomisch niveau. Kwaliteit van product en bereiding ligt veel hoger dan bij de doorsnee diner.'

Bekijk hier de rest van de droombestemmingen