Samenwerken voor een betere en duurzame toekomst. Kijk hier hoe jij het verschil kunt maken.

Alice Korsch en Stephanie Derks, studenten van de HAS Hogeschool, organiseren de Able2sustain vierdaagse. Een week vol activiteiten georganiseerd voor en door studenten waarbij er op een leuke manier aandacht wordt gevraagd voor voedsel en duurzaamheid.

Onder andere een ludieke actie op de markt, ‘Fietsen met Larisa’, een duurzame pubquizeen Bourgondische shoptour en een EAT-IN zijn onderdeel van het programma van de Able2sustain vierdaagse van 8 t/m 11 juli. Als klap op de vuurpijl hebben ze aan het eind van hun programma een duurzame buurtbarbecue en een streekmarkt gepland. 

'We willen met deze deze activiteiten in ’s-Hertogenbosch de partners binnen het project, de buurtbewoners, de scholen, de lokale ondernemers, de studenten van de Onderwijsboulevard en de directe omgeving met elkaar in contact brengen om de sociale duurzaamheid versterken.'

Aanmelden
Meewerken of deelnemen aan bijvoorbeeld de pubquiz of de buurtbarbecue? Stuur een
e-mail en meld je aan, vóór zaterdag 6 juli.

Om alvast in de stemming te komen, hier een filmpje over voedselverspilling: