Laat je verassen door enthousiaste pop-up koks bij jouw in de buurt tijdens de wereldwijde Restaurant Day.

Voor één dag sloven pop-up koks zich uit om een verassende setting en een heerlijk menu te creëren. Zo waren het antikater-ontbijt in apotheekstijl, een spicy nachobar met live muziek en Mexicaanse pinchos geserveerd in de sombrero’s van de rondlopende gasten de uitblinkers van de vorige Restaurant Day. 

Zaterdag 18 mei zal de volgende editie van de wereldwijde Restaurant Day plaatsvinden, een dag waar er wereldwijd restaurants opduiken om voorbijgangers te verrassen met hun eigen eendaags pop-up restaurant. In Nederland zullen deze pop-up concepten onder andere verschijnen in Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Soest.

Wereldwijd kunnen hobbykoks zich inschrijven op de website van Restaurant Day. Bovendien kan men via de site, de facebook-pagina of met de gratis app de pop-up restaurants in de gaten houden.

Één dag geheel in het teken van lekker eten, spontaniteit en levendigheid. Ben jij 18 mei ook van de partij?

Voor een impressie van de dag, bekijk het onderstaande filmpje.

Restaurant Day from Cocoa on Vimeo.