Dansend door je lunchpauze heen samen met je collega’s. #lunch #lunchbeat

Wat in 2010 voor het eerst gespot werd in Stockholm, groeit langzamerhand uit tot een ware hype;  tijdens de lunchpauze samen met je collega's dansen om daarna vol energie terug te gaan naar de werkplek. Steden als Parijs, Berlijn, Johannesburg, New York, Delhi en Barcelona zijn al getuige geweest van de Lunchbeat.

Zo begon MadeBy eetbeleving in november 2012 met haar eerste lunchbeat in een filmstudio in Enschede. Een succes was het zeker en de reacties van de fans waren heel positief; vol energie, blij en positief gestemd. 

Na Enschede zijn er bij Madeby eetbeleving meerdere verzoeken binnengekomen om in andere steden ook de Lunchbeat te organiseren. De volgende editie is op 30 mei en daar zal de Grolsch Veste – stadium van voetbalclub FC Twente  –  podium bieden aan de derde editie van de lunchbeat in Enschede. 

Wellicht een leuke manier om je lunchmoment te vieren met je collega’s. Liefhebbers kunnen zich iInschrijven via het contactformulier op de website van Madeby eetbeleving.