Ga je ook naar het Food Film Festival dit weekend? Er zijn extra kaarten in de voorverkoop gegaan! #FFF13

Naast het net gevist voor kaarten voor het Food Film Festival in Amsterdam? Goed nieuws, want er zijn extra kaarten in de voorverkoop gegaan. Daarnaast kunnen er voor alle films op vrijdag om 11 uur aan de kassa van Studio/K nog kaarten worden gekocht. 

Naast films, een ambachtelijke markt, muziekoptredens en verschillende foodtrucks met streetfood zijn er debatten over de water foodprint van de voedselproductie, de rol van eten in films en interviewt presentatrice Froukje Jansen de makers van de films Rauwer, De keuken van Johannes en l’Amour des Moules. Op zondag sluit het festival af met New York Times columnist Mark Bittman die zijn visie geeft op ons huidige voedselsysteem. Alle debatten en talkshows zijn gratis toegankelijk.

Zien we je daar?

Food Film Festival
22, 23, 24 maart 2013