Benieuwd naar de grootste cupcake ter wereld? #Villa_Arena

Een supercupcake die een doorsnede moet hebben van 145 cm en bovendien 95 cm hoog is! Zou het de bakkers gaan lukken om tijdens de woonkeukenmarkt in Woonmall Villa Arena in Amsterdam op 23 en 24 maart de grootste cupcake van de wereld te bakken? Het oude record komt uit Amerika en staat op 142 cm doorsnede. Als het gelukt is om de cupcake te bakken, mogen de bezoekers van de Woonmall uiteraard een stukje proeven.

Stel dat het recordbreken niet lukt, dan staan er nog genoeg andere dingen op het programma. Arno Bremer (kandidaat MasterChef 2010) is de gastheer van het weekend en beantwoordt prangende kookvragen en in de winkels worden de nieuwste snufjes op het gebied van kookapparatuur gepresenteerd.  

Voor meer informatie bekijk de site van Villa ArenA.