Gespot: Bilder & De Clercq: koken met tijdsbesparing en minder afval.

Het klinkt bekend; dwalend door de supermarkt op zoek naar de avondmaaltijd van vanavond, met totaal geen inspiratie. Blider & De Clercq tracht dit op te lossen met een kookboek, receptenfolder en receptenshaker-app. 

Bilder & de Clercq is een initiatief van Diederik van Gelder en Rogier Leopold; een concept gericht op tijdsbeparing, maar ook op het behouden van kwaliteit en creativiteit van het koken. De bezoekers kunnen in deze winkel terecht voor de wekelijkse variërende recepten. De winkel is ingericht in verschillende eilandjes, opgesteld met ingrediënten voor het desbetreffende recept in de juiste hoeveelheid. Een handig en tegelijkertijd verantwoorde manier om het afval bij het koken te reduceren. Van de zorgvuldig geselecteerde producten, het strakke design, het vriendelijke personeel tot aan de espressokopjes van Piet Heen Eek, overal is aan gedacht.

Leuk, een eenvoudige en leuke manier om het menu van vanavond te bepalen.

Voor meer informatie, bekijk de site van Bilder & de Clercq.