De eerste meeting #fipioneers van 2013: een concepttour bij de Efteling!

21 Januari is het zover: de eerste Food Inspiration Pioneers-meeting van 2013 met het thema Food & Fairytales. Zo'n 180 deelnemers hebben zich al aangemeld om mee te gaan. Tijdens het evenement gaan we op zoek naar inspiratie bij themapark de Efteling. We mogen proeven uit hippe foodtrucks en gaan tijdens een concepttour op bezoek bij de meest sprookjesachtige foodconcepten van Nederland. Een heuse winterbarbeque en een verrassende afsluiting staan ook op het programma.

Leden van de Food Inspiration Pioneers kunnen zich aanmelden via de eerder verstuurde e-mailuitnodiging. Ben je geen pioneer maar wil je toch meegaan naar de Efteling? Klik dan hier om je aan te melden voor het pioneerslidmaatschap van 2013 en laat je een jaar lang betoveren door drie pioneersmeetings, boeiende mede-pioneers en alle andere voordelen van het lidmaatschap.