Alle tafels vol met last-minute oplossing van Savored

Zelfs de beste restaurants hebben wel eens een lege tafel, door rustige weekdagen of een reservering die op het laatste moment niet doorgaat. Het Amerikaanse Savored.com zet zich in om deze lege plekken te vullen en de consument bovendien een aantrekkelijke korting te bieden. Gasten kunnen online of in de app zoeken naar een restaurant met lege plekken bij hen in de buurt en meteen gratis online reserveren.

De meeste deelnemende restaurants bieden deze snelle reageerders ongeveer 30 tot 40% korting op de hele rekening.

In tegenstelling tot kortingscoupons die geruime tijd geldig zijn, zoals Groupon, gelden deze aanbiedingen alleen voor tafels die anders onbezet zouden blijven, dus voor één specifieke avond. Handig voor de tech-savvy gast en de restaurateur met last-minute afzeggingen.

foodtrends horecatrends trendreport food trends trendreportfood