Centraal op #FoodUnplugged staat onze main stage. Weten wat je daar allemaal staat te wachten?

Onder de bezielende leiding van Food Inspiration trendwatcher Hans Steenbergen worden hier unplugged colleges verzorgd door WUR-coryfeeën als prof.dr. Raoul Bino en prof.dr.ir Evert Jacobsen.
Game changer Kees Aarts van Protix uit Dongen, het bedrijf dat door het World Economic Forum is uitgeroepen tot Technology Pioneer, gaat vertellen over de proteïnerevolutie die zijn start-up gaat veroorzaken. De main stage biedt verder ruimte aan een ieder die zijn foodboodschap kwijt wil. Steenbergen zelf zal zijn theorie van de Foodlov-piramide aanschouwelijk presenteren.

Op het terrein is een alternatief Poten in de modder podium, dat geprogrammeerd wordt door de Youth Food Movement (YFM). De jonge leden van de YFM die werkzaam zijn in food vertellen over hun uitdagingen om de voedselketen te verduurzamen. Dat doen ze samen met boeren en mensen uit de foodindustrie. Na elke introductie volgt een debat in de arena waar ‘met modder gegooid’ zal worden. De modderator is Wilbert van de Kamp.

Check de website voor meer informatie!