In Rotterdam eet je de een ware ode aan het ontbijt bij Bertmans #alldaybreakfast

Bij Bertmans snappen ze dat all-day breakfast verder gaat dan enkel yoghurt en gepocheerde eitjes de hele dag beschikbaar hebben. En hoe!
De mensen achter Bertmans hebben duidelijk nagedacht over hun concept, dat compleet inspeelt op de bewuste en gezonde ontbijt- en brunchgast. Bij het Rotterdamse concept kom je niet voor de gangbare croissant of tosti.

‘Wie hier is geweest kan met een gerust hart zeggen: ode aan het ontbijt!’

Bij Bertmans bestel je wentelteefjes van speltbrood en boekweitpannenkoekjes met cashew whipped cream. Of okonomiyaki, een Japanse pannenkoek van dashi, rijstemeel en spitskool met octopus en bonitoflakes. Wie hier geweest is kan met een gerust hart zeggen: ode aan het ontbijt!

 

Open: 09.30 - 17.30
Zaagmolenkade 15, Rotterdam

 

Lees meer slimme 24/7 concepten in het nieuwste Food Inspiration Magazine: Clockless eating.