Ooit in Wenen geweest? We nemen je mee op trip down memory lane, toen we daar @25hourshotels bezochten. They are all mad there!

Over de jaren hebben we een hoop inspirerende concepten gezien. Met de 100e editie in zicht wordt het hoog tijd om te zien waar we allemaal zijn geweest. In 2013 reisden we naar Wenen en namen een video op bij het 25hours hotel en oh, het was een spektakel!

Sensationeel circus

Wenen heeft altijd voor sensatie en show gestaan. Als levend bewijs hiervan is het 25hours hotel in het Museum Quartier geïnspireerd op het circus. Het is een surrealistische plek, verrassend en exotisch. Ons favoriete hotel in Wenen, maar wees voorzichtig want ze zijn een beetje gek hier.

Het hotel

Het hotel heeft 183 kamers en 34 suits die allemaal zijn gedecoreerd door een mix van verschillende materialen, vormen, kleuren en accesoires te gebruiken om het circusthema in het hele hotel door te voelen zonder je het gevoel te geven dat je een clown bent. Het hotel heeft ook een restaurant dat '1500 foodmakers' is genoemd. Waarom 1500? Omdat er 1500 minuten in 25 uur zitten. In het restaurant kun je verschillende Italiaanse gerechten eten zoals pasta, salade en pizza. En als je daarna wilt relaxen is 'the mermaid cave' de aangewezen plek. Dit is een wellness en fitnessruimte inclusief een sauna. Neem een kopje thee en ga lekker zitten in de zwevende stoelen die met touwen aan het plafond zijn bevestigd. Of ga lekker buiten op het dakterras zitten en geniet van het uitzicht over het park.

Bekijk hier de video over het 25hours hotel: 

Benieuwd naar de Wenen-editie waar dit item in stond?