Festivalseizoen over? Echt niet! @FestivalTREK strijkt van 12-14 september neer in Den Haag.

Wie dacht dat we alle zomerse food truck festivals van deze zomer achter de rug hadden, heeft het goed mis. Het weekend van 12 t/m 14 september kunnen we in Den Haag nog even genieten van culinaire hoogstandjes tijdens festival TREK.

Mobiele keukens

Na het succes van food truck festival TREK in Utrecht deze zomer, is het nu tijd om Den Haag kennis te laten maken met de nomaden van de foodservice van vandaag de dag. Tientallen mobiele keukens begeven zich in het weekend van 12 september naar het Westbroekpark in Den Haag.

Podium

TREK staat niet alleen in het teken van heerlijk eten en drinken. Ook singer-songwriters, bandjes en kleinkunstenaars wordt een podium geboden.

Een impressie van TREK in Utrecht:

Alle belangrijke informatie op een rij:
Evenement: Foodtruckfestival TREK
Datum: 12 t/m 14 september
Locatie: Westbroekpark, Den Haag
Prijs: Gratis entree
Website: www.festival-trek.nl