De #fipioneers zijn terug van vakantie! Koekenbakker @dennisvanrijen (@dapeppa) blogt over zijn favoriete traditie.

'Zondagmiddag rook je bij ons thuis vaak de magische geur van versgebakken cake. Mijn moeder had deze cake al vroeg in de ochtend gebakken en hij stond dan af te koelen op het aanrecht. Het was zo’n cake met een krokant korstje, van binnen was hij heerlijk zacht, een beetje nat met stukjes appel erin. Er werd vlak voordat we de cake gingen eten nog echte slagroom geklopt en mijn zusje en ik mochten dan de gardes van de handmixer aflikken.'

Met het thema van de Food Inspiration Days 2014 in het achterhoofd, namelijk Reinventing traditions, blikt Dennis van koekjesbedrijf dapeppa terug. Terug naar zijn jeugd, naar de cake van zijn moeder.

Lees de hele blog van pioneer Dennis hier.