Bezoek Barcelona deze zomer: het food lovers paradise! Met onze cityguide weet je zeker dat je niets mist!

Barcelona is een food lover’s paradise. Waar je ook kijkt, er zijn altijd mensen aan het eten en drinken. In deze stad is een van de ‘s werelds beste foodmarkten te vinden: de Boqueria. Hoewel het op deze beroemde markt altijd druk is met toeristen, vind je er ook altijd locals die hier hun dagelijkse boodschappen doen. Zeker een bezoek waard!

Cityguide
Barcelona, de speeltuin van Gaudi & Picasso en de stad waarin koken en eten tot een kunst verheven is. Ga jij binnenkort naar deze stad? Doe alvast inspiratie op met ons Pinterest-bord. Wil je er zeker van zijn geen enkel bijzonder concept of hotspot overslaat, bestel dan de Cityguide Barcelona!

Food Heavens
Barcelona is een van de food heavens of the world. Deze steden volgen geen trends, maar zetten ze. Hier vind je de beste restaurants en het spannendste streetfood. Ontdek andere food heavens in ons magazine.