Wat een heerlijk terrasweer! Tips and tricks voor jouw terras in de nieuwste editie van @DrinkInsp_Mag

Het terrasseizoen had niet beter kunnen starten. Volgepakte zonovergoten terrassen waar bijna gevochten werd voor een vrije stoel. Voor veel uitbaters was het improviseren, met het aanwezige personeel, de lentekaart die nog in ontwikkeling is en een terras dat werkelijk in no-time is opgebouwd. Niet eerder was het zo vroeg in maart al zo heerlijk weer. Dat doet hunkeren naar meer.

In de nieuwste editie blikt Drink Inspiration vooruit op de terrastrends van 2014. Wat gaan we drinken op het terras? Om te verrassen zijn vers, home-made en originaliteit van groot belang. Maar ook met een bijzondere presentatie kun je punten scoren: you got to Pimp Your Serve.

En verder:
- Inspiratie wereldwijd: Topterrassen op Toplocaties
- Videointerview: Ondernemen met terras in de hoofdrol
- Designterrassen: Vintage & Eclectisch
- Prijsvraag: win 5x2 bioscoopbonnen te winnen! 

Lees hier de terrasspecial van Drink Inspiration Magazine.