Artikel gemist? Iedere zaterdag de vier best gelezen artikelen van afgelopen week op een rij. Bekijk ze hier!

Fishtales:
‘Wat de boer niet kent, dat vreet hij niet’ is in de visbranche een bekend fenomeen. Weinig mensen zijn bekend met alle soorten vis, en zullen het onbekende niet eten. Dit zorgt voor een ongelijke verdeling binnen de visconsumptie.

Eet je kookboek:
Een kookboek om van te smullen. Het kookboek van 100% verse pasta dat je kunt lezen, bakken en eten!

Food & Responsibility:
Vier keer per jaar brengt Food Inspiration een internationaal magazine uit. Het vierde en laatste nummer van dit jaar staat geheel in het teken van Food & Responsibility. Hoe helpen wij in de strijd tegen obesitas in de Westerse wereld?

Hotello toppers:
De finalisten van de Hotello of the year Award zijn bekend. Maarten Wessels, Wenda Kielstra en onze eigen Jord Althuizen strijden in de finale van de jaarlijks terugkerende verkiezing voor afgestudeerde Hotello’s.