Eetbare Instagramfoto's van @boomf voegen nieuwe dimensie toe aan offline sharing.

Instagram heeft binnen no time van iedereen een fotograaf gemaakt en steeds meer dingen worden rondom Instagram bedacht om het nóg populairder te maken. Eerder verscheen Stitchagram, een site waarop je met Instagram foto’s je eigen kussen, etui of tas kon ontwerpen. Het Engelse bedrijf Boomf komt met iets nieuws.

Marsmallows
Boomf
heeft een site ontwikkeld waarmee het mogelijk wordt je favoriete Instagramfoto’s op een marsmallow te laten drukken. Je kunt inloggen via je Instagram account en gemakkelijk negen foto's uitzoeken die je  op marsmallows van 4cm x 4cm thuis kunt laten bezorgen. Op deze manier kun je zowel lekkernijen als je fotokunsten met je vrienden delen. Zo voegt Boomf een nieuwe, smakelijke dimensie toe aan offline sharing.