Een openluchtrestaurant in een enorm korenveld. Het unieke concept viel vier keer in de prijzen bij de @EuropeanBEA.

Een tijdelijk openluchtrestaurant in het midden van een groot korenveld was het idee van het Gentse evenementenbureau FastForward Events. Hiermee vielen ze vier keer in de prijzen tijdens de uitreiking van de European Best Event Awards. De eerste plaats voor ‘beste gebruik van de locatie’, een tweede plaats voor ‘beste publiek event’ en een derde plaats voor ‘beste productlancering’ en voor ‘best toegepaste idee’ - best insight.

Come a Casa
Het concept van dit event was bedacht voor de productlancering van de nieuwe volkoren lasagne van Come a Casa. Met een teasend filmpje op Facebook spoorde het bedrijf mensen aan om deel te nemen aan een Come a Casa wedstrijd. 465 van de 18.308 geïnteresseerden wonnen een gratis 5-gangenmenu onder de blote hemel, middenin een weids, goudgeel korenveld.

Meer weten over pop-up concepten? Lees het artikel in het DIY-magazine.