Een avond waar experimentele gastronomie, filosofie, design en kunst samenkomen.

Een experimenteel food event genaamd Steinbeisser Experimental Gastronomy. Tijdens dit event bereidt gastchef Bini Charman een vijfgangendiner gebaseerd op planten. De gasten eten dit vijfgangendiner met experimenteel gereedschap ontworpen door Nils Hint. Alle ingrediënten zijn afkomstig van lokaal geproduceerde biodynamische granen, groente en fruit.

STEINBEISSER
De Culturele Ambassade biedt langlopende interdisciplinaire kunstprojecten een podium in het Lloyd Hotel Amsterdam. Sinds het najaar van 2011 organiseert het jonge ontwerperscollectief STEINBEISSER verschillende evenementen in Lloyd Hotel. Deze evenementen verschillen van hedendaagse sieradenkunst tot dans en van mode tot experimentele gastronomie. STEINBEISSER zag dat onze eetgewoonten verschoven, omdat er steeds meer beschikking leek tot een grote diversiteit in plantaardige ingrediënten in Nederland. Hierdoor ontstond het idee voor experimentele gastronomie. Dit keer is het tijd voor de herfsteditie van dit evenement. 

Steinbeisser Experimental Gastronomy
Waar: Lloyd Hotel Amsterdam, kamer 27
Wanneer: 8, 9 en 10 november om 19.00 uur
Kosten: €32,- per persoon