Cateraars gooien het roer om, om zich te kunnen onderscheiden in Het Nieuwe Nu.

Veel ondernemers slaan een andere, nieuwe weg in om het hoofd boven water te houden. Je moet innovatief zijn en kiezen voor een nieuwe, biologische, duurzame of misschien wel een goedkopere weg naar de toekomst. Ook veel cateringbedrijven gooien het roer om, om zich van de concurrentie te onderscheiden. Voorbeelden van 'het nieuwe cateren' zien we onder meer terug in de evenementenindustrie en de school- en bedrijfskantines.

  • WE CANTEEN is een innovatief foodcourt-caterinconcept voor universiteiten, bedrijven en ziekenhuizen. Mogelijk gemaakt door kleinschalige ondernemers met een natuurlijke passie voor lekker, gezond en duurzaam voedsel.

  • Google Gardens, door medewerkers onderhouden groentetuinen die bijdragen aan het organisch geproduceerde voedsel, zoals wordt bereid in de Google restaurants en cafés.

Niet alleen cateringbedrijven zien de uitdaging om te veranderen. Het Nieuwe Nu speelt een grote rol in de complete wereld van eten, drinken, slapen. Tijdens de Food Inspiration Days 2013 op 21 en 22 oktober kijken we vooruit naar de kansen die deze veelbelovende wereld ons te bieden heeft. 

Wil je deze inspirerende dag niet missen? Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar! Interesse? Mail dan naar: fidays@foodinspiration.com