Adams Appels serveert festivalgangers een gezonde hap en geeft ter plekke advies op maat.

Van rap tot techno en van house tot R&B, tijdens veel festivals is er muziek in verschillende smaken. Maar is het aanbod van voedsel net zo divers?

Adams Appels
Volgens cateraar Adams Appels, dat Mediteraans eten serveert, blijft het aanbod op de vraag achter. Zij proberen met hun producten - geïnspireerd door chefkok Tawfik Youssfi - de festivalgangers te voorzien van de broodnodige vitaminen. Omdat Adams Appels gezonde voeding zo belangrijk vindt, biedt de cateraar naast zomerse sapjes en Mediterrane hapjes tijdens het festival ook een natuurvoedingsdeskundige aan die advies geeft over gezondheid.

Solar
Afgelopen weekend maakten bezoekers van Solar Weekend Festival al kennis met Adams Appels. Eén van onze redacteuren was nieuwsgierig en nam ook een kijkje bij de Maasplassen in Roermond. Hij vroeg een aantal bezoekers van het Solardorp wat ze van het concept vinden. De meeste van hen moedigen initiatieven rondom gezonder eten aan, maar geven als kritische noot aan dat de verbeterde kwaliteit vaak terug te zien is in de prijs. 'Dat is jammer omdat een ongezonde festivalhap al snel twee munten á €2,70 kost en een gezonde maaltijd vaak nog duurder is´.

Doel
'Natuurlijk kost het wat, maar het streven is dat iedereen moet kunnen zeggen dat ze met een goed gevulde maag weer terug kunnen naar de dansvloer', zegt een medewerker van Adams Appels tot slot.

Op 24 augustus is Adams Appels met hun Italiaanse menu te vinden op Mysteryland.