Heb jij het duurzaamste food idee van 2013? Schrijf je dan snel in!

Wie kan zich de Dutch Weed Burger nog herinneren? De honderd procent plantaardig burger op het algenbroodje geserveerd met vegetarische mayonaise. Een proteïnebom, rijk aan plantaardige eiwitten en verrijkt met zeewier. Gezond én duurzaam.

Omdat onze wereld straks te klein is om ons allen te voeden zoeken we haastig naar andere productie of product alternatieven. Zo is deze week de Food Battle van Voor de Wereld van Morgen van start gegaan waar eerlijke foodprojecten een kans maken op een bedrag van 3500 euro voor het duurzaamste foodidee.
 
Na een inschrijvingsperiode van een maand selecteert de redactie van VDWVM twee projecten uit alle inzendingen. Daarna krijgt het project per stem 5 tot een maximaal van 3500 euro. De battle eindigt wanneer dit bedrag bereikt is. 
 
Heb jij het duurzaamste foodidee van 2013? Schrijf je dan snel in!