Kunnen jullie ook niet wachten totdat de kroket Het Willimpie geproefd kan worden? #oranjesnack

Zoals jullie vast al gelezen hadden op de social media: snackfabrikant Van Oers gaat de kroket Het Willimpie in productie nemen! We kunnen niet wachten totdat er geproefd kan worden.

Het Willimpie, een oranje kroket met Argentijns Steakragout is bedacht door de Arnhemse fooddesigner Nick Twaalfhoven. ‘Waar ik de koningin associeer met high tea en cupcakes, associeer ik onze koning toch meer met pils’, zegt Nick. ‘Altijd aanwezig wanneer er een nationaal feest is. Bij het WK of de Olympische spelen, hij is erbij, met een goudkleurig biertje in de handen. En wat past er nou heerlijk bij al die biertjes? Juist, een lekker kroketje.’ 
 
Nick en Van Oers zijn nu samen bezig met het ontwikkelen van de receptuur. We houden je op de hoogte!