Een nieuwe manier van reviewen: TalktotheManager

Dag reviewsites, hallo manager! Met de applicatie TalktotheManager laat je je reactie direct achter bij de manager van het restaurant
waar je eet. Een nieuwe manier om reviews bij te houden en om met je gasten in contact te komen, die aandacht verdient.

Hoe werkt het? Als restaurant meld je je aan op de website, waarna je een telefoonnummer ontvangt. Print het telefoonnummer uit
zet op de tafelbordjes in het restaurant dat je de applicatie gebruikt. Gasten kunnen hun reacties en reviews dan naar het telefoonnummer smsen, waarop jij als manager een melding krijgt als er een reactie binnenkomt.

Gasten kunnen makkelijk en snel laten weten wat ze denken, en jij hebt meteen een review te pakken. Mocht de klant een slechte beoordeling hebben gegeven, dan kun je er wellicht nog iets aan doen om zijn ervaring te veranderen. Snellere feedback kennen we nog niet!