Limonade voor bij je noodles. Waarom niet?

Dat dachten Camille en Melissa van Neko Jusu (vrij vertaald: Pussy Juice) ook. Gebrouwen in een bierbrouwerij, maar daardoor nog zeker geen sake, in Neko Jusu zitten enkel ingekookte vruchten, kruiden en suiker. Deze limonade is 100% real.

 

De limonade is custom made voor bij noodles of andere gerechten uit de Aziatische keuken. Met zo’n duidelijke doelstelling hoef je dan ook niet moeilijk te doen met kunstmatige kleur- en smaakstoffen. De limonade is een simpel alternatief voor mensen die wat zoets bij hun spicy food willen.

 

Op de fles

Niet alleen de naam komt uit het verre oosten, ook het uiterlijk is inspired by Japan. De flesjes zijn gebaseerd op Japanse biertjes, en met exotisch klinkende smaken als Rose-Hibiscus, Coffee-Citrus en Ginger-Orange is de Aziatische invloed duidelijk aanwezig. Kijk voor meer informatie op de website www.nekojusu.nl