Wat zijn de sterke punten van de nieuwe gezonde fastfresh sensatie @eatsa? Lees het in Food Inspiration magazine!

Eens in de zoveel tijd komt er een nieuw foodconcept voorbij dat super revolutionair is. In San Francisco ontdekten we Eatsa. Dit fastfresh concept rekent af met alle bestaande regels en heeft wereldwijd bestaansrecht. In onze pop-up editie van het Food Inspiration magazine maakten wij een selectie van de meest trendy concepten in de wereld, Eatsa konden wij hierbij niet weglaten!

Wat maakt Eatsa zo uniek?

Ze zijn gezond, snel en betaalbaar. Maar dit is nog niet alles. De gerechten zijn vegetarisch, met quinoa als basisproduct. Eatsa hanteert een duurzame foodfilosofie, wat wil zeggen dat biologische ingrediënten ontzettend belangrijk zijn. In de piekuren draait het fastfresh foodconcept 500 maaltijden per uur.

Lees meer over Eatsa en bekijk de video die wij hebben gemaakt!