Food Inspiration was in #Berlijn! We hebben de 15 meest iconische gerechten op een rijtje gezet.

Een trendtour door Berlijn leert ons dat Berlijn het speelterrein is van jonge, vrije mensen. Dit zorgt voor een levendig culinair landschap. Maar wat zijn nu precies de gerechten die tekenend zijn voor de metropool?

De iconische gerechten

Van een bordje pap in de ochtend tot gestoomde Poolse dumplings als maaltijd in de middag/avond, of gewoon een bordje curryworst met een portie friet en een glas bier, het is allemaal zo gek niet. Dat bordje pap eet je bij Haferkater en de gestoomde dumplings - oftewel pierogi - bij Taktak. Het icoon van etend Berlijn, de curryworst, kun je eten bij Curry 36. Zij staan van 's morgens 09.00 uur tot de volgende morgen 05.00 uur klaar voor hun genieters.

Ontdek de rest van gerechten!