13 Europese wijnmakers over tradities, Alpenwijn, alcoholvrije prosecco en nog veel meer #neighbourfoodmarket

De NeighbourFood Market presenteert zondag 15 februari dertien wijnmakers uit heel Europa om hun nieuwe wijnen te presenteren. De line-up van wijnmakers is erg divers: mannen en vrouwen, van Italiaans tot Chinees, met allen een brandende passie voor wijn.

Van 11.00 tot 18.00 kun je genieten van goede wijnen en een praatje met de boeren. Bij de foodkramen liggen onder andere ambachtelijke kazen, gedroogde worst en andere heerlijke gerechten die je kunt matchen met bijpassende wijn. Er worden plaatjes gedraaid door de huis DJ en de markt wordt afgesloten met live muziek. Entree is gratis, ze vragen alleen om bijvoorbeeld een pak rijst, pasta of iets ingeblikt voor de voedselbank.

Op het Westergasterrein vindt iedere derde zondag van de maand de NeighbourFood Market plaats. Op de NeighbourFood Market komen foodies, food-ondernemers en food start-ups samen om te genieten van lekker eten en drinken. Heel veel food dus!

Meer informatie vind je op de website.