Een artikel gemist? Elk weekend laten we de best gelezen artikelen nog een keer de revue passeren.

1. Chefs toys

Welk toestel of gereedschap heeft hun zaak vooruit geholpen en wat mis je nog? Maar vooral: wat is je favoriete gereedschap? Je lievelingsspeelgoed? We stelden deze vragen aan drie internationaal gelauwerde chefs.
Bekijk hier wat ze ons vertelden. 

2. Hotel voor het volk

Een 24-uurs micro society, zo bestempelen de mensen achter Volkshotel het nieuwe hotel in Amsterdam Oost. Een plek gecreëerd voor en door ontmoetingen tussen vrienden, vijanden, dromers en cowboys. Niet alleen een plek om te slapen, maar vooral om te werken, drinken en je vrije tijd door te brengen.
Lees het hele artikel hier

3. Onco-proof food

Fooddesigner Annelies Hermsen heeft samen met patiënten op de afdeling Medische Oncologie van het Radboudumc in Nijmegen een onco-proof foodconcept ontwikkeld. Een concept dat voldoende disruptief is om die traditionele zorgcatering te verrassen.
Lees het hele artikel hier.

4. De bakkerswinkel KOOKT!

Met ingang van 14 november gaat De Bakkerswinkel Amsterdam-West ook ’s avonds open. Te beginnen op vrijdag- en zaterdagavond. Net als overdag kunnen gasten straks genieten van eerlijk, puur, versgemaakt en verrassend eten, zoals ze gewend zijn bij De Bakkerswinkel. Andy Verdonk zal de keukenbrigade coachen en begeleiden. We gingen op bezoek.
Bekijk de video die we maakten hier.