Tijdens #chefsrevolution demonstreerden topchefs hun signature dishes, vastgelegd in deze prachtige fotoserie!

We maken een culinaire reis rond de wereld. Tijdens Chef’s Revolution, georganiseerd door Jonnie en Thérèse Boer en het team van Port Culinaire, demonstreerden internationale topchefs de rijke gastronomie van vandaag de dag.

Signature dishes

De culturele identiteit van iedere chef zag je gespiegeld in de stijl en ingrediënten op het bord. Van Italiaanse traditie tot culinaire rijkdom uit Azië; gedreven door creativiteit werden de mooiste gerechten gepresenteerd. Alle beelden werden geschoten met APIC.studio, een compacte fotostudio ontworpen voor de professionele keuken.

Björn Frantzén

Richard Ekkebus

René Redzepi

Sang Hoon Degeimbre

Tim Raue


Benieuwd naar nog meer signature dishes? Bekijk de volledige fotoserie in het magazine