Ben jij al eens op de Oosterse Markt van de Bazaar geweest? We mogen het boek 'Koken van de Bazaar' weggeven! #oostersemarkt #fiwinactie

Grote bakken vol olijven, noten, kruidentorens, verse vruchten, frisse groentes, allerlei soorten zoetigheden. Bekende en onbekende producten. De Oosterse markt in de Bazaar in Beverwijk is een feest om naartoe te gaan.

De Bazaar bestaat dit jaar dertig jaar. Het begon met een ‘zwarte markt’ met tweedehands spul en is uitgegroeid tot Europa’s grootste overdekte markt.

Sabina Posthumus, culinair journalist en kok, is stapelgek op de Oosterse Markt. Ze maakte daarom het kookboek ‘Koken van de Bazaar’ waarin ze recepten van oost, west, noord, zuid, exotisch en oer-Hollands combineert. Dit boek heeft ze in eigen beheer uitgegeven en kun je voor 19,95 bij haar bestellen.

Maar, je kunt het boek ook bij ons winnen! We mogen tien boeken weggeven. Mail ons op redactie@foodinspiration.nl waarom jij dit boek graag wil winnen.