Wie vertegenwoordigt Brabant op de landelijke Held van de Smaak verkiezing? #WeekvandeSmaak

Brabant is opzoek naar de beste ambachtelijk worst. Van restaurants en kookscholen tot supermarkten en boerderijen, iedereen krijgt de kans om te bewijzen hoe zij op geheel eigen wijze hun ambachtelijke worst maken. Deze held mag Brabant vertegenwoordigen tijdens de landelijke verkiezing van de Week van de Smaak, een nationaal evenement waarin honderden grote en kleine lokale activiteiten ‘smaak’ centraal laten staan met de ambachtelijke worst als thema van dit jaar.

De winnaar wordt op 26 mei bij boerderij 't Schop bekend gemaakt. Deze dag geheel in het teken zal staan van het Future of Food Festival in Tilburg, een initiatief van Tilburg Debatstad om de kijk op de herkomst van ons dagelijks eten ter discussie te stellen. Een dag vol rondleidingen, lezingen, markten, proeverijen en kinderkookworkshops maakt deze dag een ideale proeftuin en een goed moment voor de verkiezing van de Held van de Smaak van Brabant.

Durf jij het aan?  Inschrijven kan op de website van Week van de Smaak.