Met de kwaliteit van @FritesAtelier Amsterdam bewijst @SergioHerman dat je ook groots kan ondernemen met een frituur.

Personality hospitality 

Aan het roer van succesvolle horecazaken met meerdere vestigingen staan vaak gepassioneerde ondernemers die voor het vak gekozen hebben. Net zoals Sergio Herman, na het sluiten van zijn vlaggenschip Oud Sluis blijft hij ideeën verspreiden, ditmaal zonder zelf achter de kachel te staan. 

Aardappel-helden  

Het aardappelras voor de frietjes verschilt per seizoen. Een portie friet van 250 gram kost 3,50 tot 6 euro, afhankelijk van gekozen saus en het soort topping. Waar de meeste frituur beleving missen - knipperend tl-licht, morsige tafels - heeft Sergio oog voor detail. Daarvoor trok hij architecten als Piet Boon en Frederik Molenschot aan. Tekenaar Kamagurka ontwierp de servetten. 

New next food brands: hoe herken je ze?