‘We read the labels so you don’t have to’. @WholeFoods

Niet zo gek lang geleden diende een supermarkt uitsluitend om boodschappen te doen. Een speler als Whole Foods Market voegt meerdere belevingslagen toe. Whole Foods is de zelfverklaarde ‘America's Healthiest Grocery Store’ met voedingsmiddelen zonder conserveermiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen en zoetstoffen.

Hipsters heaven

Om organische voeding voor iedereen bereikbaar te maken, heeft Whole Foods een nieuw label op de markt gebracht: 365. Deze subdivisie moet millennials naar het gezonde basisassortiment laten grijpen. De Amerikaanse pers benoemt de 365-filialen als ‘hipster heavens’, dankzij hun slimme gebruik van technologie - je gebruikt een tablet in de winkel - in combinatie met de rauwe inrichting. 

Meer over next big brands?