@leonrestaurants op @Schiphol: #gezond, snel, vers en de ambities zijn BIG!

‘McDonald’s in heaven’ noemt LEON’s CEO John Vincent het. Twaalf jaar geleden stelde hij samen met medeoprichters Henry Dimbleby en Allegra McEvedy de vraag hoe fastfood er in de hemel uit zou zien. De eerste vestiging van LEON in Londen - vernoemd naar de John’s vader - was het resultaat. 

The game is (LE)ON

Met hun missie om gezond eten voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken, wil het team achter LEON de reguliere fastfoodindustrie uitdagen. De opening van de 37e outlet op Amsterdam Airport Schiphol Plaza in samenwerking met HMSHost is de eerste stap die LEON internationaal maakt. Het menu komt overeen met dat van de vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, al worden voor de gerechten op Schiphol alleen Nederlandse producten gebruikt.

Food Inspiration maakte Schiphol eens tot eindbestemming in plaats van vertrekpunt. Bekijk hieronder de video de wie we over LEON maakten met HMSHost International CEO Walter Seib. 

Meer te weten komen over Big Food?